Handelsbetingelser

Virksomhetsopplysninger

Barato ApS
Tostrupvej 33
9230 Svenstrup
Danmark
support@barato.no

Bestilling og betaling

Alle våre viste priser på hjemmesiden er inkl. MVA og der kommer ingen toll eller gebyr ettersom vi er VOEC-registrerte. Prisene er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gjeldende pris for kjøpet. Barato tar forbehold for trykkfeil, prisfeil, moms- og avgiftsendringer samt utsolgte varer og leveringssvikt fra våre leverandører.

Bestilling

Når du har avgitt en bestilling, vil du motta en online bekreftelse. Skulle du ikke motta denne bekreftelse innenfor 1 time, bør du kontakte oss. Du vil dessuten motta en ny mail samme dag som din ordre er avsendt.
Hvis du ønsker å motta en ny kopi av din ordrebekreftelse bes du vennligst sende oss en mail på support@barato.no

Betaling

Vi aksepterer følgende korttyper:

Visa
Visa Electron 
MasterCard 
MasterCard Debit 

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trekkes beløpet først når varene er avsendt. Det betales via en sikker og kryptert SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyr at dine kortopplysninger ikke kan leses av utenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi oss retten til å kontrollere om de personlige opplysninger som er oppgitt er sanne. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløp - hvis f.eks. et produkt er utsolgt, eller ikke ønskes allikevel. Men av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ALDRI forhøye det godkjente beløp.

Leveringstid

Vi har 2-5 hverdagers levering. Vi sender alltid bestillinger i innkommende rekkefølge. Ved utsalg, bursdag eller lignende kan det derfor forekomme lengre leveringstid. Dette vil bli opplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Våres fraktpris varierer etter hvilken leveringsform du velger. Det vil alltid bli fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er mulig å følge bestillingen fra våres lager til det avtalte leveringssted.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Barato har du 14 dagers fortrydelsesrett, hvor du kan melde til oss at du fortryder kjøpet og derpå returnere varen til oss.

Fortrydelsesretten løper fra den dag du har mottatt varen. Hvis fristen utløper på en helligdag, lørdag, grunnlovsdag, julaften eller nyttårsaften forlenges fristen til den nestfølgende hverdag.

For å gjøre fortrydelsesretten gjeldende, skal du ved en tydelig erklæring via mail gi oss beskjed herom senest 14 dager etter mottagelsen av varen. Du må etter mottagelsen alene håndtere varene på en måte så du kan fastslå varenes art, egenskaper og den måte som de fungerer på.

Du hefter kun for eventuell forringelse av varens verdi, som skyldes annen håndtering enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måte den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måte som hvis du prøvde den i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som "brukt", hvilket betyr at du ved fortrydelse av kjøpet kun kan få en liten del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige verdi.

Vi anser brukte varer som værende uten handelsverdi. Når det er tale om en ren returvare/ombytningsvare vil utgiften til returneringen tilfalle deg - vi betaler til gjengjeld for at den nye ombyttede vare sendes til deg igjen.

Du kan ikke fortryde ved kun å nekte mottagelse av varen, uten samtidig å gi oss tydelig beskjed om dette.

Returvarer sendes til:

Barato ApS
Tostrupvej 33
9230 Svenstrup 

Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav.


Reklamasjon

Det ytes naturligvis 24 måneders reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Hvilket betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjon.

Skade på varen som følge av feilhåndtering fra kundens side er ikke dekket av reklamasjonsretten.

Reklamasjon vedr. feil og mangler skal meldes til Barato i rimelig tid etter varens mottagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt. Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger.

Varen sendes til:

Barato ApS
Tostrupvej 33
9230 Svenstrup 
Danmark

Vi har bruk for følgende informasjon når varer returneres. Du bedes informere oss om problemstillingen så detaljert som mulig.

Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende. Husk at varen alltid skal returneres i forsvarlig emballasje. 

Kontakt oss 
Hvis du vil kontakte oss, kan du gjøre det via mail: support@barato.no